Boende och hotell

I Fjällnora finns stugor att hyra, men de blir snabbt uppbokade. I Uppsala finns förstås mycket att välja på: flera hotell, vandrarhem och privata boenden. Från ditt boende reser du med bil eller buss till Fjällnora. Eller roddbåt om du bor nära.

Arenahotellet i Uppsala

Arenahotellet – Uppsalas nya sporthotell är också stans största, med ett bekvämt läge nära E4. Visste du att hotellet till exempel har rum med extra långa sängar för basketspelare? Härifrån tar det 20 minuter med bil till Fjällnora. Bra och rejäl frukost.

Hotellet har ett extra bra erbjudande för våra löpare. Bokningar sker direkt på 018-35 00 25 eller mailadress reception@arenahotellet.se . Skriv “6sjöar” i ämnesraden vid bokning.

Pris per rum/natt:

  • Enkelrum: 695 kr
  • Dubbelrum: 895 kr
  • Trebäddsrum: 1095 kr
  • Fyrbädd: 1295 kr.

OBS, erbjudandet gäller endast mellan 10-12 augusti 2018.

www.arenahotellet.se

 

Arenahotellet, Uppsala

Odalgården hotell och konferens

Odalgården – Liten och mysig anläggning med hotell, restaurang och konferens i Marielund vid sjön Trehörningen. Det är på andra änden av 10-km-banan. Du som är ute efter en annorlunda väg till starten kan fråga om du får hyra eller låna cykel, kanot eller roddbåt.

De erbjuder våra deltagare löparmiddag (buffé med rejäl mat, typ grytor, pastaröror etc), övernattning i enkelrum samt grötfrukost för 1 200 kr.

Odalgården stödjer oss genom att genom att lotta ut ett fint pris till en av alla deltagare: Utlottning av övernattning för 2 med middag och frukost.  odalgarden.se

 

Odalgården Uppsala