Vinster och upplevelser 2021

Istället för att dela ut pengar till de som springer snabbast eller ge bort påsar med grejer till alla deltagare så har vi valt att lotta ut priser.

Vi har ett miljöfokus, det gör att T-shirts är ett tillval som man kan köpa på plats.

Alla som vill får:

Hydrapouch cup-free running

En Hydrapouch: En smart silikonmugg som gör att vi slipper engångsmuggar. Värde cirka 85 kr i handeln. Du som redan har en Hydrapouch får gärna ta med en egen!

Medalj: Alla får en snygg trämedalj med texten “6 sjöar” på baksidan.

Diplom och målfilm: Alla som fullföljer har sitt diplom med tider och kan ladda ner från webben. Diplomet laddar du alltså ner som PDF och skriver ut själv.

Vinster till de som kommer först och sist:

Snabbaste man och kvinna på marathon: Får startplats till nästa års lopp.

Snabbaste man och kvinna på halvmarathon: Får startplats till nästa års lopp.

Siste person på marathon och halvmaraton: En burk lokalproducerad dunderhonung från Marielund.

Vinster som lottas ut:

Fjällnora Uppsala

Hyra av stuga, bastu och båt på Fjällnora friluftsgård. Förutom att Fjällnora tillhandahåller vår fina startplats, hjälper oss med banan. Dessutom lottar de alltså ut ett fint pris till en av våra löpare.  www.uppsala.se/fjallnora

Bok om Marileund

Boken Marielund – en sommardröm, två ex: Marielund ligger i norra änden av Trehörningen, och är ett område med sommarhus från början av 1900-talet. På den tiden tog man järnvägen (Lennakatten) ut till Marielund och vidare till sjöarna i området. Loppet 6 sjöar är ett sätt att få dagens Uppsalabor att komma ut och uppleva miljön här. Bokens värde är 325 kr per styck. Föreningen Marielunds vänner har gett ut boken, läs mer på  www.marielund.nu

Under diskussion:

Aktivt uteliv är en liten, lokal sport- och friluftsbutik i Uppsala som fokuserar på kunskap och service med uthyrning som främsta specialitet. Vintertid kan du bland annat hyra skidor, slipa skidor eller gå en teknikkurs för att bli en bättre längdskidåkare. Sommartid kan du hyra mountainbike eller hyra kajak och gå en grundkurser för att lära dig en ny aktivitet. Läs mer på aktivtuteliv.se.